Frau mit Lippenpiercing, die sich mit den Händen ins Gesicht fasst
Tippek és trükkök

A tökéletes útmutató a piercing utógondozáshoz: Hogyan gondozhatom megfelelően a piercingemet?

 

A tökéletes útmutató a piercing utógondozáshoz:

Az új piercing öröme mindig nagyszerű. Annak biztosítása érdekében, hogy az öröm megmaradjon, elengedhetetlen a megfelelő gondozás a Jump -off után. A piercing elsősorban a test sérülését jelent. Ebben a cikkben átfogó útmutatót kapnak a megfelelő piercing gondozáshoz a sebgyógyulás támogatására, hogy az ékszerek hosszú távon gyönyörűek legyenek!

 

Miért olyan fontos az utógondozás egy új piercingben?

A piercing piercingje során a tűt a bőrszövetbe csapják be. Ez a folyamat szúrt sebnek számít, amikor a sebtípusokat osztályozza. Ehhez a piercingek számára speciális utógondozás szükséges a gyógyulási folyamat megkönnyítése érdekében.

 

Meddig kell tennem a piercing utógondozásomat?

Az utógondozás időtartama a piercing típusától függ. Ez szükség szerint változhat.

 

  • Fülcimpa: 6 - 8 hét
  • Porc: Legalább 3 hónap, optimális 6 hónap
  • Orrfúrás: 24 hónap
  • Köldök: 6 hónap
  • Nyelv áttört: 4 - 6 hét

 

Milyen fontos információkat kell figyelembe vennie a Jump -off után?

 

  1. Ne érintse

Ha lehetséges, a piercing helyét nem szabad a kezével érinteni. A terület megtisztításához a kezeket először alaposan meg kell mosni, hogy megakadályozzák a baktériumokat a sebhez. Hasonlóképpen, az ékszereket nem szabad teljes gyógyulásra változtatni, ami a piercing típusától függ.

 

  1. A piercing tisztítása

A piercinget naponta kétszer meg kell tisztítani. Fontos, hogy megfelelő ápolási termékeket használjunk a sebkezeléshez. A spray -je Oktenisept A fájdalommentes sebfertőzés garantálja, amely megvédi a friss piercinget a fertőzésektől és támogatja a sebgyógyulást.

 

  1. Alkalmazás

  • A spray -t permetezhető egy evezős szállítóra vagy közvetlenül a sebre, hogy gondosan megtisztítsa a piercinget és a környező bőrt.
  • Naponta kétszer használják a gyógyulás elősegítésére és a fertőzések megelőzésére.

 

  1. Kerülje az irritációt

A gyógyulás első heteiben fontos, hogy a ruházat vagy a haj áttörte ne ragadjon meg, mert ez irritációhoz vezethet. A piercinget szintén nem szabad körül játszani, még ha csábító is, nem szabad megfordítani vagy feleslegesen mozgatni. Kivétel a takarítás. A területet mosott kézzel vagy pamutmintával lehet megérinteni.

 

  1. zuhanyozás a fürdés helyett

Az első négy -hat hét el kell kerülni az úszást az új piercing medencékben, úszómedencékben és tavakban, mivel a vízben vannak olyan baktériumok, amelyek fertőzésekhez és ezáltal a piercing gyulladásához vezethetnek.

 

Következtetés

A friss piercing gondozásával és az antiszeptikus spray használatával kapcsolatos ismeretek segítségével a megfelelő utógondozás könnyű, és az ékszerek hosszú távon gyönyörűek.

 

Általános információk a sebkezelésről

A mindenféle seb helyes ellátása elengedhetetlen a gyors és nem bonyolult gyógyuláshoz. Utána az utógondozás nemcsak az új piercingek, hanem más sebek, például vágások vagy legelők esetében is döntő. Fontos, hogy a sérülés helyzetét tisztán tartsuk, és megakadályozzuk a por és a szennyeződés behatolását. A sebet antiszeptikus spray -vel kell tisztítani, és a sérülés típusától függően egy vakolat vagy kötés borítja, hogy megvédje a külső hatásoktól és az irritációtól. Átfogó választéka Sebellátási termékek Megkeres Altruan.de 

kapcsolódó cikkek

Rovar öltés gyógyító: A must-have nyáron

Jul 23 2024
Hozzájárulása Sophie Tham

Tippek a hatékony és alapos fürdőszoba tisztításhoz

Jun 10 2024
Hozzájárulása Isabel Löschner

A csillag a barbecue -szezonban

May 23 2024
Hozzájárulása Julia Pable

Elsősegélykészlet Home: Az Ultimate ellenőrzőlista

Apr 17 2024
Hozzájárulása Mandy Wochinger

Modern tisztítószerek: Nem csak a tisztaság

Oct 30 2023
Hozzájárulása Chiara Laubenbacher

HDPE és LDPE: A két anyag összehasonlítva

Oct 24 2023
Hozzájárulása Chiara Laubenbacher

Szólj hozzá

Felhívjuk figyelmét, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.