Gut Vorbereitet in die Erkältungssaison
Termékinformációk és érdekes tények

Jól felkészült a hideg évszakban

A levelek megváltoztatják a színt, hűvös szél fúj az utcán, és ezzel együtt sokan félnek: a hideg évszak. Évről évre találkozunk vele, néha jobb, néha rosszabb. De miért reagáljon az utolsó ravaszra, ha ilyen jól felkészülhet?

Amikor a napok rövidebbé válnak, gyakran észrevesszük, hogy a betegség első jelei hogyan jelennek meg a környéken. Egy kolléga köhögés, egy családtag tüsszent, és hamarosan kísértetjárhatják őket ezek a bosszantó tünetek. De tudta, hogy egy kis előkészítéssel és tudással ez a hideg évszak sokkal elviselhető lehet?

 

A hideg idő kopogtat az ajtón: Miért minden az előkészítés!

Ez nem csak a tudás kérdése, hanem a cselekvés is. Az a betekintéssel kezdődik, hogy a tél nem csak hangulatos és karácsonyi varázslatot hoz. Nem, a megfázás és az influenza kockázatát is hozza. És bár zsírkabátokba és sálakba csomagoljuk magunkat, nem szabad elfelejtenünk, hogy megvédjük egészségünket is.

 

Fieber hőmérő: Az egészségének alulbecsült őrzője!

Egy egyszerű, de olyan hatékony eszköz. Szinte minden háztartásban megtalálható, és mégis gyakran alábecsülik. A láz -hőmérő lehet az első lépés annak kiderítésére, hogy valóban betegek -e. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy megfelelő időben meghozzuk az intézkedéseket, mielőtt a hideg sztrájkolna.

De nem minden láz -hőmérő azonos. Vannak digitális, analóg, a száj, a fül vagy a homlok számára. Míg egyes modellek másodpercek alatt szállítanak, mások hosszabb ideig tartanak. De ami igazán számít, a megbízhatóság. A jó láz -hőmérőnek nem szabad hiányoznia a gyógyszerfülkében. És ha gyermeke van, akkor még fontosabb, hogy válasszon egy gyermekbarát, könnyű -felhasználási modellt.

 

Fertőtlenítőszer: A láthatatlan jel a baktériumok és a vírusok ellen!

Modern világunkban, amelyben folyamatosan mozgásban vagyunk, tömegközlekedésben, irodákban és üzletekben folyamatosan különféle baktériumokkal és vírusokkal vannak kitéve. A fertőtlenítőszerek itt segíthetnek.

Egy kis csepp képes pótolni a különbséget. A kezek gyors fertőtlenítése vásárlás után, az ajtófogantyúk megérintése vagy a tömegközlekedés használata után segíthet megakadályozni a baktériumok terjedését.

De mint a láz hőmérőknél, itt is vannak különbségek. Míg néhány fertőtlenítőszert kifejezetten a kezek számára fejlesztették ki, mások a területekre szántak. A jó kézi fertőtlenítőszernek legalább 60% -os alkoholt kell tartalmaznia, és a kezeknek nem szabad kiszáradnia. A leszállási információk viszont tökéletesek a konyhai felületekhez, az ajtófogantyúkhoz és más gyakran megérintett területekhez.

 

A tudás hatalom: értse meg a tüneteket, és tudja, mikor kell cselekednie!

Nem elég, hogy csak felkészüljünk. Azt is tudnia kell, hogy mikor és hogyan kell cselekedni. A futó orr egyszerűen reagálhat a hideg időjárásra. De más tünetekkel kombinálva növekvő hidegre utalhat.

Fontos felismerni a megfázás első jeleit. A futó vagy eltömődött orr, fáradtság, testfájás, fejfájás, fájó torok és természetesen a láz mellett is tartozhatnak. Az első jeleknél pihennie kell, sok vizet kell inni, és szükség esetén forduljon orvoshoz.

 

Összegzés: A megfázás ellen jól felszerelt fele fele nyert!

A hideg évszak kihívást jelenthet. De a megfelelő előkészítéssel és a szükséges tudással sokkal kellemesebbé teheti ezt az időt. Fektessen be egy jó láz -hőmérőbe, tartsa kéznél a fertőtlenítőszereket, és hallgassa meg a testét. Ezekkel az egyszerű lépésekkel jól felkészültek arra, hogy egészséges és vidám módon túléljék a hideg időt.

Tehát ne hagyja, hogy a hideg évszak meglepje. Kis óvatossággal és előkészítéssel megvédheti magát és családját, és egészséges módon átjuthat a télen. Légy proaktív és vigyázzon az egészségére!

Kulcsszavak:

kapcsolódó cikkek

Szólj hozzá

Felhívjuk figyelmét, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.